Looking For Anything Specific?

Ταλιμπάν : Afganistan Efhbh Skotwse Dyo Talimpan Eixan Dolofonhsei Toys Goneis Ths Lifo - Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα;

Ταλιμπάν : Afganistan Efhbh Skotwse Dyo Talimpan Eixan Dolofonhsei Toys Goneis Ths Lifo - Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα;. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα.

Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό.

Cw Ngl30t9r1nm
Cw Ngl30t9r1nm from media.real.gr
Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε.

Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν:

Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες

6cci73taoiolum
6cci73taoiolum from www.mixanitouxronou.gr
Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των.

Οι ταλιμπάν έχουν πλέον καταλάβει 5 από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν δεν θα επιτρέψουν σε καμία ξένη χώρα να παραμείνει στο έδαφος του αφγανιστάν, ανέφερε το ηγετικό στέλεχός τους, μουχάμεντ γιακούπ. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Με πολύνεκρες επιθέσεις σε αστικά κέντρα και επαρχίες, οι ταλιμπάν συνεχίζουν την προέλασή τους στο αφγανιστάν και προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο ακόμα περισσότερων περιοχών δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες ήδη. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης».

Talimpan 8a Epitrepoyn Stis Gynaikes Na Feygoyn Mones Apo To Spiti
Talimpan 8a Epitrepoyn Stis Gynaikes Na Feygoyn Mones Apo To Spiti from air.euro2day.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε.

Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα.

Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο τμήμα του αφγανιστάν: Οι ταλιμπάν υποστήριξαν σήμερα δια του εκπροσώπου τους ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν εν. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις.

Post a Comment

0 Comments